Συμπληρωμένα

Δέστε μια επιλογή από συμπληρωμένα έργα της TECHNOHOUSE με Μαγνησία. Η Μαγνησία έχει απόλυτη αντίσταση στη φωτιά, δεν επιτρέπει υγρασίες και μούχλες, είναι απρόσβλητη από τερμίτες και άλλα έντομα και δεν μπορεί να τρυπηθεί από ποντίκια και άλλα τρωκτικά. Η Μαγνησία θεωρείται το απόλυτο δομικό υλικό του μέλλοντος, τόσο για τα πιο πάνω πλεονεκτήματο όσο και γιατί είναι πιο δυνατή και από το μπετόν και δεν χρειάζονται ειδικά ρόμπλακ – όπως στο μπετόν, το τούβλο ακι την γυψοσανίδα – για τα κρεμάσετε ο,τιδήποτε στον τοίχο ή στο ταβάνι. Απλά βιδώνετε κανονικές βίδες όπως θα βιδώνατε και σε μια ξύλινη επιφάνεια.

Η Μαγνησία έχει δύο όψεις. Μια λεία όψη για τέλειο φινίρισμα στη σπάτουλα και την μπογιά και μια όψη με φάιμπεργκλας για επικόλληση πέτρας, κεραμικών και άλλων υλικών επιφανείας.

Όλες οι κατοικίες που κατασκευάζονται με το σύστημα TECHNOHOUSE καλύπτονται πλήρως εξωτερικά και εσωτερικά, σε τοίχους και ταβάνια με Μαγνησία 12 χιλ. για απόλυτη πυρασφάλεια, και προστασία από τους “εχθρούς” του σπιτιού, την υγρασία, τη μούχλα, τα έντομα και τα τρωκτικά.

ΟΛΕΣ οι κατοικίες που κατασκευάζονται με το σύστημα TECHNOHOUSE είναι ενεργειακής απόδοσης Α εκ κατασκευής.

Ο χρόνος κατασκευής κυμαίνεται από 3 έως 6 μήνες ανάλογα με το μέγεθος της κατοικίας. Η TECHNOHOUSE αναλαμβάνει και την ετοιμασία των σχεδίων και μελετών που χρειάζονται για την έκδοση πολεοδομικής και άδειας οικοδομής. Το κόστος της ετοιμασίας των σχεδίων και μελετών συμπεριλαμβάνεται στην τιμή.